Elindult az #ErasmusDays események regisztrációja

Csatlakozzon az Erasmus Napok programsorozathoz, szervezzen eseményt október 14-16. között, ünnepelje velünk az Erasmus+ programot és mutassa meg projektjét a világnak!

Fontosnak tartja az európai közösséget és a szakmai kapcsolatok bővítését? Szeretné megmutatni másoknak is a projektjét? Ha a válasz igen, csatlakozzon a közös ünnepléshez, legyen szervező, ossza meg tapasztalatait és elért eredményeit másokkal is!

A nemzetközi Erasmus Napok keretében együtt ünnepeljük az Erasmus+ programot. A háromnapos programsorozat október 14-16. között zajlik, ahol minden projektmegvalósító szervezet megmutathatja magát, különféle események szervezésével: lehet információs nap, workshop, módszertani bemutató, flashmob, élménybeszámoló, vagy bármilyen rendhagyó megmozdulás a résztvevők bevonásával.

Elindult az #ErasmusDays események regisztrációja

Elkezdődött a regisztráció!

Ha van egy jó ötlete, már regisztrálhatja is eseményét az erasmusdays.eu oldalon az „I Orgazine” gombra kattintva. Csatlakozzon a magyarországi Erasmus Napok szervezőinek táborához és mutassa meg projektjét a világnak!

Hogyan lehet jelentkezni?

Látogasson el a központi www.erasmusdays.eu oldalra, ahol kattintson a fent, jobb oldalon található „I Organize” gombra!

Kövesse az űrlapot és töltse fel eseményét angol nyelven!

Arra kérjük, hogy az alábbi mezőket magyar nyelven is töltse ki:

  • Name of the event / Az esemény neve
  • Description / Leírás
  • Name of the Organization / Az intézmény neve​

Minden jelentkezést az Erasmus+ Nemzeti Iroda, Magyarországon a Tempus Közalapítvány ellenőriz és hagy jóvá.

A sikeres jelentkezésről és jóváhagyásról minden szervező visszaigazolást kap.

A regisztrációt követően a sikeresen jelentkezett szervezőkkel felvesszük a kapcsolatot a további tudnivalók és lehetőségek kapcsán.


Plusz támogatás a szeptember 12-ig jelentkezőknek 

Regisztrálja eseményét minél hamarabb, hiszen a szeptember 12-ig regisztrált szervezők plusz támogatásban részesülnek a szervezés során: felkészítő webináriumokkal és extra kiadványokkal, promóciós tárgyakkal segítjük őket, hogy a kihozzák a maximumot rendezvényükből és a lehető legnagyobb sikert érjék el.

Erasmus Napok az új honlapon is!

Az új Erasmus+ honlapon is reflektorfénybe kerül az #ErasmusDays, így az eseményt szervezők tippeket, inspirációt és extra támogatást kapnak a programjaik népszerűsítéséhez, szervezéséhez és megvalósításához is. Tekintse meg az új honlaprészt, ahol minden információt megtalál egy helyen az Erasmus Napokról. A programsorozat idei fókusza az előző Erasmus+ programszakasz (2014-2021) lezárása és a hétéves ciklus projekteredményeinek, sikereinek, legfontosabb pillanatainak és felejthetetlen élményeinek bemutatása lesz.

Tavaly 93 eseménnyel csatlakozott Magyarország a kezdeményezéshez, összesen 78 hazai intézmény és szervezet projektcsapata jelentkezett szervezőnek az Erasmus+ köznevelés, szakképzés, felnőtt tanulás, felsőoktatás és ifjúság szektorát képviselve. Az izgalmas programok országszerte 30 városban valósultak meg, amelyekről itt olvasható az összefoglalónk.


Csatlakozzon az Erasmus Napok programsorozathoz, ünnepelje velünk az Erasmus+ programot és Európát!

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az erasmusdays@tpf.hu email címen!

A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×