ID Talks workshopsorozat a mentális egészségről

Február és április között workshopsorozatot tart a SALTO ID, hogy az ifjúsági területen dolgozó szakemberek jobban megérthessék a mentális egészség természetét.

A 2019-2027-es európai ifjúsági stratégia, valamint az európai ifjúsági célok részét képezi a fiatalok mentális egészségének támogatása, ugyanakkor egyre több fiatal küzd ezen a téren nehézségekkel, például stresszel, szorongással vagy depresszióval.

SALTO Iclusion and Diversity ID Talks Understanding mental health workshop series

A SALTO Inclusion&Diversity, valamint a különböző nemzeti irodák – többek között a Tempus Közalapítvány  – összefogásából álló Mental Health & Wellbeing stratégiai együttműködés célja, hogy támogassa a fiatalok mentális egészségének javítását. Ennek érdekében idén tavasszal olyan workshopsorozatot szerveznek, amely révén a résztvevők jobban megérthetik a mentális egészség természetét.

A workshopsorozat időpontjai és témái:

  • Február 15. 13:00: ID Talks Mental Health Explained
  • Március 1. 13:00: ID Talks Climate-Change Anxiety
  • Március 15. 13:00: ID Talks Social-Media Addiction
  • Március 29. 13:00: ID Talks Supporting Young People’s Wellbeing
  • Április 12. 13:00: ID Talks Youth-Workers Wellbeing

A workshopsorozatra várnak minden olyan ifjúságsegítőt, ifjúsági munkást, a területen dolgozó szakembert vagy önkéntest, akiket érdekel a társadalmi befogadás és a mentális egészség az ifjúsági terület kontextusában.

Részletek és jelentkezés a salto-youth.net oldalon.

A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×