Kapcsolat

Tempus Közalapítvány

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a COVID-19 járvány miatt átalakítottuk ügyfélkapcsolatainkat.

A Tempus Közalapítvány személyes ügyfélszolgálatának offline formája 2021. március 8-tól visszavonásig szünetel.  Kérjük, hogy kérdéseiket elsősorban telefonon vagy emailben tegyék fel munkatársainknak az alábbi elérhetőségeken.

Ha nehezen igazodnak el a Tempus Közalapítvány által kezelt pályázatok között, vagy speciális ügyben szeretnének bővebb felvilágosítást kérni, akkor lehetőségük van  személyes tanácsadás  kérésére is, amelyet a járványhelyzetre való tekintettel  online formában tartunk . Ez előzetes bejelentkezést és időpont egyeztetést igényel, melyhez kérjük,  töltsék ki az alábbi kapcsolat felvételi űrlapot , amelynek alapján munkatársunk hamarosan felveszi Önökkel a kapcsolatot.

A telefonos kapcsolatfelvétel megkönnyítése érdekében  átalakítottuk telefonközpontunkat és  a telefonos menürendszert , így a beérkező hívásaik egy gombnyomás segítségével eljuthatnak az ügyfélszolgálati számainkra. A telefonközpont átalakításai miatt javasoljuk, hogy hívják az Erasmus+ programmal kapcsolatos ügyfélszolgálati számot: (+36 1) 237 1320. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre és segítenek eljutni a megfelelő munkatárshoz.

Kérjük, kövessék figyelemmel a koronavírusjárvány kapcsán létrehozott tájékoztató oldalunkat .

Ügyfélszolgálat

  • Hétfő: 8:30 - 17:00
  • Kedd: 8:30 - 17:00
  • Szerda: 8:30 - 17:00
  • Csütörtök: 8:30 - 17:00
  • Péntek: 8:30 - 14:30
  • Szombat: Zárva
  • Vasárnap: Zárva

A Tempus Közalapítvány felé történő kapcsolatfelvétellel Önök megismerték és elfogadják a vonatkozó adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Annak érdekében, hogy ügyintézésük a leggyorsabb legyen, kérjük, olvassák el ügyfélkapcsolati tájékoztatónkat.

Ügyfeleink véleménye fontos számunkra. Kérjük, segítsék munkánkat az ügyfélszolgálati munkára vonatkozó rövid kérdőív kitöltésével!

Panaszbejelentéssel kapcsolatban kérjük, olvassák el panaszkezelési szabályzatunkat, valamit a panaszkezeléshez kapcsolódó adatkezelésre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót. Panaszukat az itt letölthető panaszbejelentő űrlap kitöltésével nyújthatják be írásban a panaszbejelentes@tpf.hu címre.

A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×