Kapcsolat

Tempus Közalapítvány

Ha nehezen igazodnak el a Tempus Közalapítvány által kezelt pályázatok között, vagy speciális ügyben szeretnének bővebb felvilágosítást kérni, akkor lehetőségük van  személyes tanácsadás  kérésére is, amelyet online formában tartunk. Ez előzetes bejelentkezést és időpont egyeztetést igényel, melyhez kérjük, töltsék ki az alábbi kapcsolat felvételi űrlapot, amelynek alapján munkatársunk hamarosan felveszi Önökkel a kapcsolatot.

A telefonos kapcsolatfelvétel megkönnyítése érdekében átalakítottuk telefonközpontunkat és a telefonos menürendszert, így a beérkező hívásaik egy gombnyomás segítségével eljuthatnak az ügyfélszolgálati számainkra. A telefonközpont átalakításai miatt javasoljuk, hogy hívják az Erasmus+ programmal kapcsolatos ügyfélszolgálati számot: (+36 1) 237 1320. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre és segítenek eljutni a megfelelő munkatárshoz.


Ügyfélszolgálat

  • Hétfő: 8:30 - 17:00
  • Kedd: 8:30 - 17:00
  • Szerda: 8:30 - 17:00
  • Csütörtök: 8:30 - 17:00
  • Péntek: 8:30 - 14:30
  • Szombat: Zárva
  • Vasárnap: Zárva

A Tempus Közalapítvány felé történő kapcsolatfelvétellel Önök megismerték és elfogadják a vonatkozó adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Annak érdekében, hogy ügyintézésük a leggyorsabb legyen, kérjük, olvassák el ügyfélkapcsolati tájékoztatónkat.

Ügyfeleink véleménye fontos számunkra. Kérjük, segítsék munkánkat az ügyfélszolgálati munkára vonatkozó rövid kérdőív kitöltésével!

Panaszbejelentéssel kapcsolatban kérjük, olvassák el panaszkezelési szabályzatunkat, valamit a panaszkezeléshez kapcsolódó adatkezelésre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót. Panaszukat az itt letölthető panaszbejelentő űrlap kitöltésével nyújthatják be írásban a panaszbejelentes@tpf.hu címre.