Adj pluszt a karrieredhez a diploma utáni Erasmus+ szakmai gyakorlattal!

Külföldi szakmai tapasztalatot szereznél, de az egyetemi éveid elején ez kimaradt az életedből? Pályázz még abszolválás előtt a diploma utáni Erasmus+ szakmai gyakorlatra!

Pályázz még abszolválás előtt a diploma utáni Erasmus+ szakmai gyakorlatra, dolgozz a végzettségedhez kapcsolódó területen, és hazatérve indulj el az álláskeresésben releváns tapasztalatok birtokában!


+ szakmai tapasztalat

 A legtöbb munkahelyen elvárás az álláshirdetésre jelentkezővel szemben, hogy már rendelkezzen valamilyen munkatapasztalattal. Szeretnél úgy kilépni a nagybetűs életbe, hogy emiatt már nem kell aggódnod? Miért ne szerezhetnél tapasztalatot külföldön? Az Erasmus+ szakmai gyakorlati ösztöndíj segít ebben. Pályázd meg álmaid állását az Erasmus+ védőhálójában! 

 + magabiztosabb nyelvtudás

 Porold le a nyelvvizsgádat és fejleszd tudásodat nemzetközi környezetben! A leendő munkáltatód az önéletrajzodat olvasva nemcsak azt látja majd, hogy a nyelvvizsga papírod mögött valós tudás van. Abban is biztos lehet, hogy idegennyelvű munkakörnyezetben is megállod a helyed, és a különböző akcentusok sem fognak ki rajtad! 

 + nemzetközi kapcsolati háló 

 Egy külföldi szakmai gyakorlati időszak alatt olyan emberekkel találkozhatsz, akiknek hasonló szakmai céljai vannak. Tőlük nem csak sokat tanulhatsz, de az így kialakuló kapcsolatokra a későbbiekben is számíthatsz. A leendő munkaadód számára is pozitívum, ha nemzetközi kapcsolati hálóval rendelkezel, hiszen sosem lehet tudni, mikor jön majd jól valamely külföldi kontaktod az itthoni munkád során. 

 + új személetmód 

 Azáltal, hogy megismered más országok módszereit, folyamatait, az ott élő emberek mentalitását, értékesebb leszel a munkaerő piacon. Kitűnsz majd a többi jelentkező közül, hiszen olyan innovatív módszereket, nyitott hozzáállást és fejlett soft skilleket hozhatsz haza, amikre a legtöbb munkaadó vágyik. 

 + felejthetetlen élmények 

 Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a külföldi szakmai gyakorlat nem csak a munkából áll. A munka utáni összejövetelek a kollégáiddal és az új barátaiddal, a hétvégi kirándulások és az online/offline szakmai konferenciák által napról napra több leszel. 


További információk az Erasmus+ szakmai gyakorlatról az alábbi linken. 

Tedd meg az első lépést, és keresd fel intézményed Erasmus+ koordinátorát a pontos pályázati információkért!

A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×