Dr. Tarr Zsuzsanna

Zsuzsanna az Erasmus+ programba annak magyarországi indulásával egyidejűleg került, így idén már negyed százada dolgozik a program különböző projektjeinek intézményi megvalósításán

Tarr Zsuzsanna Erasmus35 arc
Dr. Tarr Zsuzsanna

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem intézményi koordinátorárnak nyertes projektjei a teljes felsőoktatási Erasmus+ palettát lefedik, a mobilitási projekteken túl intenzív programok, közös mesterképzések, továbbá Európai Egyetemi Szövetségi projektek megvalósítója. Elmondása szerint a hivatását, fantasztikus munkatársakat, egy folyamatosan támogató környezetet biztosító Nemzeti Irodát, partnereket és barátokat minden kontinensről, sikereket és csodás utazásokat kapott az Erasmus + programtól.

„Mit tapasztaltam, miben fejlődtem, mit tanultam? Kitartást, elkötelezettséget, precizitást tanultam, megtapasztaltam, hogy a kiszámíthatóság és a szorgalom milyen hatalmas erő. Mit adott tehát az Erasmus+ nekem? A hivatásomat, fantasztikus munkatársakat, egy folyamatosan támogató környezetet biztosító Nemzeti Irodát, partnereket és barátokat minden kontinensről, sikereket, csodás utazásokat, azaz az ÉLETET.”