Elérhetőek az új Erasmus+ mobilitási projektek (KA1) és együttműködési partnerségek (KA2) pályázati űrlapjai

Az Európai Bizottság 2021-ben is közzétette oldalán az Erasmus+ KA1 pályázattípusához, a mobilitási projektekhez tartozó pályázati űrlapokat.

Már nem csak az Erasmus+ új programszakaszának első felhívásai, de a hozzájuk tartozó pályázati űrlapok is elérhetővé váltak az Európai Bizottság oldalán a 2021-es évre vonatkozóan. 

A pályázók szektor vagy pályázattípus (KA1, KA2) szerint böngészhetnek a különböző pályázati felhívások és űrlapok között (angol nyelven) a bizottsági oldalon. A megújult Erasmus+ program pályázati útmutatója ezen a linken keresztül érhető el (egyelőre szintén angol nyelven).

2021-ben az alábbi pályázatbeadási határidők várhatók:

  • Mobilitási projektek a szakképzés, a köznevelés, a felnőtt tanulás és a felsőoktatás területén: május 11. 12:00 óra
  • Mobilitási projektek az ifjúság területén: május 11. 12:00 óra és október 5. 12:00 óra
  • Együttműködési partnerségek az oktatás, a képzés és az ifjúság területén: május 20. 12:00 óra
  • Kisléptékű partnerségek az oktatás, a képzés és az ifjúság területén: május 20. 12:00 óra és november 3. 12:00 óra

Ahogy azt az új programszakasz újdonságairól szóló cikkünkben is megírtuk, az Erasmus+ program prioritásai a fenntarthatóság, a digitalizáció, a társadalmi befogadás és az aktív társadalmi részvétel lesznek.Az Erasmus+ program 2021-2027-es szakaszának legfontosabb változásairól áprilisban információs webináriumokat tartunk, ahol minden érdeklődő felteheti a kérdéseit. Az online eseményekre a Tempus Közalapítvány honlapjának rendezvények menüpontjában lehet regisztrálni. A webináriumok listája folyamatosan bővül.

Nem szeretne lemaradni fontos híreinkről? Iratkozzon fel hírlevelünkre, kövesse Erasmus+ tanárok Facebook oldalunkat vagy csatlakozzon Erasmus+ ifjúság és ESC pályázók nevű Facebook csoportunkhoz!