Elindult az EU-ifjúság honlap

Az ifjúsági terület hasznos információi egy helyen!

Elindult az EU ifjúság weboldal banner

A honlap az ifjúsági terület uniós szakpolitikai hátterét, nemzetközi együttműködéseit, valamint az Erasmus+ ifjúságban és a Szolidaritási Testületben rejlő lehetőségek fejlesztését támogató eszközöket foglalja össze.

Az EU-ifjúság honlap célja, hogy rálátást nyújtson az európai uniós ifjúsági szakpolitikákra, a kiemelt prioritásokra, miközben összegyűjti azokat a hasznos eszközöket, eseményeket és nemzetközi együttműködéseket, amelyek az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület támogatásával megvalósuló projektek fejlesztéséhez járulnak hozzá.

Az EU-ifjúság honlapon megtalálhatjátok: 

  • Az ifjúsági terület kiemelt uniós prioritásainak (környezettudatosság, digitális átállás, aktív részvétel, társadalmi befogadás, nemformális tanulás, az ifjúsági terület fejlesztése) szakpolitikai hátterét, valamint a hozzájuk kapcsolódó kiadványokat és nemzetközi együttműködéseket.
  • Azokat a támogató programokat, amelyek révén a potenciális pályázók elindulhatnak a projektmegvalósítás útján, színvonalas kezdeményezéseket valósíthatnak meg az Erasmus+ ifjúság vagy az Európai Szolidaritási Testület támogatásával.
  • A várható nemzetközi és hazai tréningeket, eseményeket. FONTOS! Az eplusifjusag.hu honlapon eddig megjelent nemzetközi tréningek ezentúl az EU-ifjúság oldalon lesznek elérhetők, valamint a képzői adatbázisba is itt lehet jelentkezni.
  • A folyamatosan bővülő mentor és coach adatbázisokat. Az adatbázisok révén projektmegvalósítók találhatnak olyan szakembereket, akiket kezdeményezéseikbe segítő coach-ként vagy éppen önkéntesek mentoraként vonnának be. Emellett arra is lehetőség van, hogy az ilyen típusú szerepkörök iránt érdeklődő szakemberek regisztráljanak az adatbázisba, elérhetővé téve szakmai profiljukat.

Az EU-ifjúság honlap a linkre kattintva érhető el.

A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×