Gyakori kérdések projektmegvalósítóknak az ifjúsági területen

Az ifjúsági területen támogatást nyert projektekre vonatkozó gyakori kérdések gyűjteménye

Változna a pályázatban tervezett tevékenységek helye és/vagy ideje a megvalósítás során. Mi ilyenkor a teendőnk?

Minden esetben vegyék fel a nemzeti irodával a kapcsolatot és jelezzék a tervezett változásokat, de a beszámoló szöveges részében indoklással mutassanak be minden, a pályázatban foglaltaktól eltérő megvalósítási elemet.


Lehet projektmegvalósítás közben partnert cserélni?

KA1-es kategóriában indoklással, de KA2-es kategória esetén csak a teljes partnerség beleegyezésével, a tevékenység megkezdését megelőzően.


Lehet e szerződést módosítani, mi ennek a menete?

Szerződésmódosítás iránti kérelmet e-mailen, a projekt vége előtt legalább 30 nappal kell a támogatási szerződésben megnevezett nemzeti irodai kapcsolattartó részére megküldeni. 


Elszámolási kérdésekről hol tudok tájékozódni?

Elsősorban a szerződéses dokumentumokban és az Általános tudnivaló beszámolóhoz tájékoztatóban, de konkrét kérdés esetén a támogatási szerződésben megnevezett nemzeti irodai kapcsolattartónál, e-mailen.


Mi a teendő szervezeti változások vagy kapcsolattartó változása esetén?

Az ORS felületen szükséges az adatokat aktualizálni és egyidejűleg e-mailben tájékoztatni a támogatási szerződésben megnevezett nemzeti irodai kapcsolattartót.


Ha technikai problémáim vannak az informatikai rendszerek használatakor, kihez tudok fordulni?

Keresse a támogatási szerződésben megnevezett nemzeti irodai kapcsolattartót, e-mailen.


Mi a teendőm, ha nem látom valamennyi pályázatomat a beszámoló (Mobility Tool+) felületen?

Belépés a beszámoló felületre a pályázatban, a kapcsolattartónál megadott e-mail címmel lehetséges, ha ezen e-mail címmel az EU Login felületen előzetesen regisztrált. Amennyiben minden pályázatban azonos a kapcsolattartó e-mail címe, csak abban az esetben fogja egy belépéssel valamennyi pályázatát látni a beszámoló felületen.


Mi az oka, ha nem tudok a beszámoló felületre (Mobility Tool+) belépni, mi a teendőm?

A beszámoló felületi (Mobility Tool+) belépés a pályázatban megadott kapcsolattartó e-mail címéhez van kötve, amivel szükséges előzetes regisztráció az EU Login felületen. Vegye fel a kapcsolatot a támogatási szerződésben megnevezett nemzeti irodai kapcsolattartóval, e-mailen.


A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×