Így járta Benji Európát a DiscoverEU segítségével

A következőkben Benji történetéből ismerhetsz meg egy rövid epizódot, aki bár egyedül vágott neki az útnak, mégis a mesés Velencében sikerült más utazóval is találkoznia.

Így járta Benji Európát a DiscoverEU segítségével
Így járta Benji Európát a DiscoverEU segítségével

Benji még a koronavírus járvány előtt indult el, és szó szerint keresztül utazta Európát. A kalandja során érintette a francia sanzonoktól hangos Párizst, Európa egyik legszebb vasútvonalán megcsodálta a svájci Alpokat, végül pedig egészen Görögországig is eljutott. Útjának azonban különleges élménye volt, amikor egy másik utazóval az olaszországi Velencében találkozott.

A Benjivel készült interjú egy részletét olvashatod el itt:

Érdekelne minket, és biztosan az olvasókat is, hogy mi volt a legjobb élményed. Mire emlékszel vissza a legszívesebben, esetleg melyik ország tetszett a legjobban?

Őszinte leszek, erre nagyon nehéz válaszolni. De ha egyet ki kellene emelni, akkor az az lenne, amikor megérkeztem Olaszországba egy nagyon hosszú nap után. Ez aznap volt, amikor elindultam Zürichből, átutaztam az egész Alpokon majd Milánón, és végül este megérkeztem Velencébe. Viszont nem működött a telefonomon a GPS, és meg kellett találnom valahogyan a szállást. Sőt aznapra megbeszéltem egy lánnyal, akivel a DiscoverEU Facebook csoportban ismerkedtem meg, hogy találkozunk Velencében. Ez igazából azért érdekes, mert ugyanazon a napon születtünk, és ő Észtországból jött, ahol én a csereévemet töltöttem. Szerencsére sikerült találkoznunk, és a vízpartra kiülve ettünk egy pizzát, és jót beszélgettünk.
Érdekel, hogy milyen izgalmak történtek Benjivel? Vagy hogy hogyan készült fel a sok száz kilométeres útra? Akkor a teljes beszélgetést itt olvashatod el.

Ha pedig neked is van egy DiscoverEU történeted, akkor küldd el azt Eurodesk Magyarország részére! Az Eurodesk Magyarország csapatának egyik célkitűzése, hogy minél több fiatalhoz juttassák el a DiscoverEU lehetőségét.

<< Elmesélem a történetem >>

Történetedet az eurodesk.hu és a discovereu.hu oldalakon egyaránt közöljük.A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×