Információs webinárium a Szakképzési Kiválósági Központok 2021. évi felhívása kapcsán

A webináriumon bemutatásra kerülnek a Szakképzési Kiválósági Központok kezdeményezés célkitűzései és újdonságai

Az Erasmus + 2021-es felhívás 2021. március 25-i közzétételét követően az Európai Bizottság az Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA) támogatásával online információs webináriumot szervez a Szakképzési Kiválósági Központok (CoVE) kezdeményezés célkitűzéseinek, újdonságainak, valamint finanszírozásnak ismertetése céljából.

A felhívás célja, hogy támogassa a Szakképzési Kiválósági Központok nemzetközi együttműködési platformjainak létrehozását és fejlesztését, valamint hogy európai szinten összekapcsolja az adott helyi közegben működő központokat. Az erről szóló online információs esemény során többek között információt gyűjthetünk arról, hogyan kell elkészíteni és benyújtani a projektjavaslatokat, hogyan zajlik a projektek értékelési folyamata.  A webinárium egyben kiváló alkalom lesz a partnerkeresésre is.

A webináriumról

Időpont: 2021. április 30. 9:30 - 12:30 (CET)

A rendezvény ingyenes, a belépéshez nem szükséges regisztráció.

Kérjük, mentse el a dátumot saját naptárjába és kövesse az eseményt élő közvetítését az alábbi linken:

https://webcast.ec.europa.eu/information-session-on-the-2021-erasmus-call-for-centres-of-vocational-excellence


Az esemény része továbbá egy Slido felület, ahol kapcsolatba léphet más résztvevőkkel és az előadókkal. Érdemes közvetlenül csatlakozni ehhez ezen a linken keresztül:

Kérdéseiket előzetesen is elküldhetik az EACEA-EPLUS-VET@ec.europa.eu címre. Kérdések feltevésére az online tájékoztató alatt és után is lesz lehetőségük.

A Szakképzési Kiválósági Központok felhívás hivatalos leporellója


A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×