Támogatás projektek megvalósításhoz az ifjúsági szektorban

Erasmus+ ifjúság vagy Európai Szolidaritási Testület projektben gondolkoztok, de szükség lenne egy kis segítségre? Jelentkezzetek!

Támogató programokat szervezünk azért, hogy megkönnyítsük a felkészülést az ifjúsági szektorban történő projektmegvalósításra.

Erasmus+ ifjúsági vagy Európai Szolidaritási Testület projektet valósítanátok meg, de ehhez segítségre van szükségetek? Önkormányzatként érdekel titeket, hogyan lehetne javítani a fiatalok helyzetét? Vagy éppen 18-30 éves fiatalok csoportjaként tennétek valami jót saját, helyi közösségetekért? Titeket vár a Tempus Közalapítvány támogató programja!


Jelentkezünk a támogató programra!


„Segített a közvetlen kapcsolat és a személyes kommunikáció egy olyan személlyel, aki az ifjúsági programok megvalósításában kompetens volt. Így hiteles, praktikus információkat tudott átadni.” (Jármai Ágota, Mások Másképpen Alapítvány)

Mi a támogató programok célja?

A támogató programok során egy szakember lát el benneteket tanácsaival, észrevételeivel, hogy kidolgozzátok az ifjúsági szektorban végzett tevékenységeiteket és azok megvalósításának mikéntjét. A cél, hogy a célcsoportotok és a ti igényeitek is érvényesülni tudjon.

tamogato_programok_infografika

Kik jelentkezhetnek?

Várjuk a jelentkezéseteket, ha:

  • olyan önkormányzatnál dolgoztok, ahol nagyobb hangsúlyt helyeznének a fiatalok társadalmi részvételének erősítésére;
  • szervezetként, társadalmi vállalkozásként vagy intézményként szívesen valósítanátok meg Erasmus+ ifjúsági vagy Európai Szolidaritási Testület projektet;
  • 18-30 éves fiatalok csoportjaként tennétek valami jót itthon, és valósítanátok meg szolidaritási projektet.

A részvétel ingyenes, de kiválasztáshoz kötött.

Jelentkezünk a támogató programra!

Részletek

Az alábbi linkeken elolvashatjátok a részleteket az egyes programokról:


 „A támogató szakember minden felmerülő kérdésünkre érthető és logikus válaszokat adott, ami nagyban segített a pályázat sikeres és jó megírásában.” (Magyar Zsuzsanna, Alternatíva Egyesület)


A folyamat lehet...

  • személyes vagy online;
  • megvalósulhat egyénileg vagy az érintett munkatársakkal, partnerekkel közös találkozók keretében;
  • interjúk, mentoring, coaching, képzés, műhelyfoglalkozás, tanácsadás, konzultáció vagy ezek igény szerinti kombinációja formájában.


Jelentkezünk a támogató programra!A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×