Szó Gellért
Erasmus+ szakképzés és oktatás Franciaországban (2014)
Franciaországban töltötte a gyakornoki idejét, ahol szakmája csínját-bínját helyi pékektől, cukrászoktól leshette el.

Már tinédzser korában is komolyan érdeklődött a sütés iránt, a Franciaországban töltött idő alatt pedig továbbfejlesztette tudását és képességeit, kitanulva munkája rejtett fortélyait.
Jelenleg egy díjnyertes salgótarjáni cukrászda boldog tulajdonosa, és nemrég megnyitotta második üzletét is, Egerben. Hasznosítva az Erasmus+ gyakornoki program során szerzett ismereteit, Gellért két egymást követő évben, 2015-ben és 2016-ban is megnyerte a Magyarország tortája versenyt.
Gellért az Erasmus+ Szabadegyetemen elmesélte, hogyan járult hozzá sikeréhez a Franciaországban töltött Erasmus szakmai gyakorlata.
Tudj meg többet, és nézd meg Gellért teljes előadását ide kattintva.