Pályázati Pavilon 2022. ősz

A Pályázati Pavilon legújabb számában élménybeszámolók, pályázati tippek, digitalizációs törekvések, kutatási összesítők, projektismertetők és szakértői interjúk is várják.

Idén ünnepli 35. születésnapját az Európai Unió egyik legsikeresebb kezdeményezése: az Erasmus program. 

Így nem is lehetne más a 2022-es magazinunk fókusztémája, mint az Erasmus+ és az azt övező egész éves ünnepségsorozat, mely során bemutathattuk mennyi ember életére gyakorolt hatást az elmúlt évek alatt és hogy milyen lehetőségeket tartogat a következő időszakban. 
Az Erasmus35 Arcai inspiráló történeteket osztottak meg, kerekasztalbeszélgetéseken ösztönöztek a részvételre, és mesélték el miért is jó "erasmusos"-nak lenni.

Hagyományainkhoz hűen idén is bemutatjuk az Erasmus+ nívódíjasokat. Cikkeinkből megismerhetik azokat a példamutató projekteket, melyek többek között a mezőgazdasági oktatás-, a stratégiai gondolkodás és a tanítási módszerek fejlesztését, egy egyedülálló építészeti szótár, és a modern nyelvtanulási módszerek létrehozását, valamint az egészséges életmód terjesztését tűzték ki célul.

Mindemellett beszámolunk az oktatói teljesítményértékelést és a jó gyakorlatok megosztását célzó PROFFORMANCE projektről, a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram amerikai sikereiről, valamint az inkluzív oktatást támogató STAIRS projekt eredményeiről is.

Ízelítő a magazin 2022-es számának tartalmából: 

  • Ez az év a fiatalokról szól: 2022 az Ifjúság Európai Éve 
  • IFEMPOWER projekt a jövő fiatal női vállalkozóiért
  • National VET Team: a szakképzés fejlesztését támogató munkacsoport
  • Csak nyerni lehet vele – a 2021. évi Digitális Pedagógus Díj nyerteseinek tippjei
  • Fókuszban az innovatív tanítási és tanulási gyakorlatok

Lapozza át online az új Pályázati Pavilont vagy töltse le PDF-ben!

Szívesebben olvasná magazinunkat nyomtatott verzióban? Ide kattintva megrendelheti saját ingyenes példányát! 
A Pályázati Pavilont magyarországi postacímre korlátozott mennyiségben és a készlet függvényében térítésmentesen postázzuk.

A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×